witte header

Menu:

Lampen

Witte lampen

Witte lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Witte stoel

Witte meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Witte muur

Witte muur

Al met een enkele witte muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Witte vouwgordijnen

Witte gordijnen zijn bepalende accenten in een witte kamer.

Witte Vloer

Wit vloerkleed

Met een wit vloerkleed of wit vinyl is uw kamer echt wit.

Woonkamer met wit

witte woonkamerDe meeste tijd in uw huis brengt u door in de woonkamer. Eten, tv kijken, computeren of gewoon gezellig samen zijn; in de woonkamer gebeurt het. Wij laten u zien wat er mogelijk is met een wit interieur voor uw woonkamer. Denk hierbij aan wit behang en witte verf, witte meubels en witte vloertegels. Doe inspiratie op voor de inrichting van een witte woonkamer met onze mooie foto’s. Zo wordt het inrichten van uw woonkamer wel heel makkelijk.

Witte lampen

Witte lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de witte woonkamer.

Witte meubels

Witte stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw witte woonkamer. Met witte meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten witte meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, witte relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Witte muurdecoratie

Witte muurEr zijn vele mogelijkheden om de muren van uw woonkamer te decoreren. Wij hebben de beste mogelijkheden voor u op een rij gezet. Of u het nu groot of klein aan wil pakken, een witte muur in de woonkamer is voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld door de muur wit te verven of te voorzien van een wit behang. En wat te denken van hout? Dat is helemaal terug van weggeweest. Een snelle manier om u muur te decoreren, is met een witte muurstickers.

Witte raamdecoratie

Witte gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan witte gordijnen en witte luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste witte raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Witte meubels

Witte stoel De meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw witte woonkamer. Met witte meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten witte meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, witte relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.