witte header

Menu:

Lampen

Witte lampen

Witte lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Witte stoel

Witte meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Raamdecoratie

Witte vouwgordijnen

Witte gordijnen zijn bepalende accenten in een witte kamer.

Witte Vloer

Wit vloerkleed

Met een wit vloerkleed of wit vinyl is uw kamer echt wit.

Witte muur

Witte muurHet inrichten van een witte woonkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw budget en smaak kiest u voor witte verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Hiermee creŽrt u een woonkamer in uw smaak. Of u houdt van een romantische, moderne of brocante woonkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. U vindt inspiratie in woonbladen en interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur wit u in de woonkamer wilt hebben.

Welke kleur wit?

Witte muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere witte kleuren maken de woonkamer optisch kleiner, terwijl lichte witte kleuren een kamer groter doen lijken. Sommige witte kleuren hebben een rustgevend uitstraling, andere geven energie. Kortom, kleur bepaalt in grote mate de sfeer van uw huis. In de woonkamer kunt u alle kleuren wit gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan past u de muur zo weer aan.

Muur wit verven

wit muurEen muur van de woonkamer wit verven is de snelste manier om een kamer te veranderen. Dit kost ongeveer een middag. De muren van de woonkamer kunt u verven met witte muurverf. In bouwmarkten kunt u bijna iedere kleur witte verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de woonkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur wit. Verf alleen bij echt licht (daglicht), dan ziet u het beste welke plekken nog gedaan moeten worden.

Wit behang

Wit behangU kunt (een van) de muren van de woonkamer behangen met wit behang. Hiermee creŽrt u een echte blikvanger in de woonkamer. Er is tegenwoordig veel mooi wit behang te koop. Wie wit behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een witte kleur met daarin een dessin. Denk aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het goede, witte behang maakt u al snel een fijne plek van uw woonkamer.

Witte wandtegels

witte wandtegelsWandtegels kunnen ook in de woonkamer gebruikt worden. Wie een originele, witte woonkamer wil, neemt design tegels. Daarmee betegelt u een (deel van de) muur van de woonkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven een heel mooi resultaat. Witte design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Witte design wandtegels geven iedere witte woonkamer een bijzondere uitstraling.

Witte muurstickers

witte muurstickersEen snelle manier om uw woonkamer in een handomdraai een nieuwe look te geven, zijn witte interieurstickers of muurstickers. Online zijn r veel trendy webwinkels die mooie, witte muurstickers verkopen. Sommige behangmerken hebben ook witte muurstickers in de collectie. Er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de woonkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten muurdecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding in de woonkamer. Tegenwoordig is veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de woonkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de woonkamer kunt gebruiken, zijn eiken, vuren en grenen. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de muur van de woonkamer zijn ook houten panelen te koop.