witte header

Menu:

Meubels

Witte stoel

Witte meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Witte muur

Witte muur

Al met een enkele witte muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Witte vouwgordijnen

Witte gordijnen zijn bepalende accenten in een witte kamer.

Witte Vloer

Wit vloerkleed

Met een wit vloerkleed of wit vinyl is uw kamer echt wit.

Witte lampen

Witte lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de witte woonkamer.

Witte Hanglamp

witte lampenEen hanglamp is de meest voorkomende lamp in huis. Hanglampen variŽren van een papieren bol tot een metalen kegel of design lamp. Een witte hanglamp kan direct of indirect licht verspreiden, afhankelijk van de kap. Een hanglamp hangt vaak boven de eettafel. De ideale afstand van de witte lamp tot de eettafel is 55 tot 60 centimeter. Bij een witte hanglamp met een lampenkap moet de kap van binnen wit zijn om een zuiver licht te krijgen.

Vloerlamp

witte lampenVan alle soorten verlichting kunt u het meest met de vloerlamp. Een witte vloerlamp is erg geschikt om bij te lezen, om te werken of om iets uit te lichten. Een populaire vloerlamp is de overhangende lamp. Een goede vloerlamp is voorzien van een dimmer, zodat u altijd de juiste hoeveelheid licht heeft. Ikea, Kwantum en Leen Bakker verkopen goedkope witte vloerlampen. Ook op Marktplaats is het aanbod witte vloerlampen groot.

Wandverlichting

witte lampenMet wandlampen maakt u een basisverlichting op handige plekken in de woonkamer. Bedenk eerst wat u van de wandlamp verwacht: direct of indirect licht, naar boven of naar beneden. Kies vervolgens een witte wandlamp met deze eigenschappen en bepaal het juiste wattage. Een wandlamp hangt meestal op een hoogte van 1.80 meter, ongeacht uw lengte of de hoogte van het plafond. Dit zorgt voor de beste verspreiding van licht.