witte header

Menu:

Bedden

Wit bed

Witte bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Wit behang

Een witte muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Witte kast

Met witte meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Dekbedovertrek

Wit dekbedovertrek

Met een wit dekbed overtrek is uw bed zo helemaal wit.

Witte vloerbedekking

Wit vloerkleedDe vloer van de slaapkamer kunt u voorzien van een wit tapijt, wit vinyl, laminaat of een lekker zacht wit vloerkleed. Wie 's ochtends geen zin heeft in koude voeten, kiest voor wit tapijt. Mensen die vanwege een allergie slecht tegen stof kunnen, kunnen beter kiezen voor laminaat of vinyl. Daar kunt u dan een wit vloerkleed bovenop leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Witte tapijt

wit vloerkleedWit tapijt in de slaapkamer zorgt ervoor dat u altijd lekkere warme voeten heeft. Witte tapijt is verkrijgbaar in vele prijsklassen. Het is te koop bij winkels als Leen Bakker en Kwantum en bij gespecialiseerde tapijthandels. Wit tapijt is er in verschillende materialen en polhoogtes. Het voordeel van tapijt is dat het geluid dempt en de warmte vasthoudt. Bovendien is tapijt eenvoudig te leggen en slijtvast.

Wit vinyl

witte vinylVinyl als vloerbedekking is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins, dus ook in het wit. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed tegen water kan. Een slaapkamer met wit vinyl is minder stoffig dan tapijt, dus ideaal voor mensen met een allergie. Wit vinyl is erg geschikt voor een keuken of kinderkamer, maar het kan ook prima gebruikt worden in een witte slaapkamer. Nog een voordeel van vinyl: het is niet duur en het dempt geluid.

Witte slaapkamer

Wit behangEen witte slaapkamer inrichten kan op veel manieren. Op deze pagina hebben we de verschillende manieren voor witte vloeren beschreven. Wie nog meer wit in de slaapkamer wil, kiest bijvoorbeeld voor een witte muur in de slaapkamer. Dit kan door de slaapkamer te wit te schilderen of te behangen. Daarnaast kunt u de slaapkamer ook inrichten met witte slaapkamermeubels en een wit dekbedovertrek.