witte header

Menu:

Bedden

Wit bed

Witte bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Wit behang

Een witte muur kunt u verfen of behangen.

Vloer

Witte vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een witte vloer.

Dekbedovertrek

Wit dekbedovertrek

Met een wit dekbed overtrek is uw bed zo helemaal wit.

Raamdecoratie

Witte vouwgordijnen

Witte gordijnen zijn bepalende accenten in een witte kamer.

Witte slaapkamermeubels

Witte muurIn een witte slaapkamer horen witte slaapkamermeubels. In een witte slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, witte slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een (tweedehands) kast te schilderen in een wit tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor een witte design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Stijlen slaapkamerkast

witte kastEen witte slaapkamerkast kiezen is een lastige klus. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit diverse stijlen witte slaapkamerkasten: klassiek, Italiaans, modern, retro of Scandinavisch. Als u een stijl gekozen heeft, dan moet de witte kast natuurlijk wel in de slaapkamer passen. Om ruimte te besparen kunt u een witte slaapkamerkast kiezen met een slim schuifdeursysteem, zoals een zweefdeur of een draaideur.

Witte garderobekast

witte kastEen garderobekast is onmisbaar in iedere slaapkamer. U bergt er uw kleding en accessoires in op, zodat de slaapkamer netjes blijft. In een witte garderobekast wordt uw kleding beschermd tegen verkleuring door de zon en stof. Een goede garderobekast heeft zowel ruimte om kleding op te hangen als opgevouwen neer te leggen. Bij de aankoop van een nieuwe garderobekast is het daarom belangrijk om goed te kijken naar hoeveel hang- en legruimte u nodig heeft.

Kast wit verven

Witte kastAls u geen kant-en-klare witte kledingkast vindt, kunt u een kast wit verven. Dit is ook een optie als u geen kledingkast in de juiste kleur wit kunt vinden of iets bijzonders wil. Er is tegenwoordig veel goede wit verf te koop voor dit soort klussen. Het is belangrijk om de kast van tevoren goed te schuren en schoon te maken. Zo hecht de verf goed en krijgt u een mooi, egaal resultaat. Op diverse website staan handleiding om zelf een kast te op te knappen en te verven.

Wit nachtkastje

Witte kastEen nachtkastje naast uw bed is onmisbaar. Waar legt u anders uw boek of bril op voor het slapen gaan? Een wit nachtkastje is een subtiel detail in de witte slaapkamer. Leuke nachtkastjes voor weinig geld zijn te koop in veel woonwinkels en interieurzaken. Maar het is ook leuk om een oud nachtkastje een nieuw leven te geven. Kijk eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats voor een bijzonder nachtkastje om te knappen en te verven in een wit naar uw smaak.