witte header

Menu:

Bedden

Wit bed

Witte bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Wit behang

Een witte muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Witte kast

Met witte meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Witte vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een witte vloer.

Dekbedovertrek

Wit dekbedovertrek

Met een wit dekbed overtrek is uw bed zo helemaal wit.

Raamdecoratie

Witte vouwgordijnen

Witte gordijnen zijn bepalende accenten in een witte kamer.

Witte slaapkamer

witte slaapkamerDe slaapkamer is een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de juiste kleuren en materialen verandert u de slaapkamer in een echt paradijs. Een wit interieur biedt verrassende mogelijkheden om van uw slaapkamer iets heel moois te maken. Het assortiment van witte bedden, kasten en dekbedovertrekken is groot. Bekijk onze sfeerfoto's van witte slaapkamers en lees tips om een witte slaapkamer in te richten.

Wit bed

wit bedEen nieuw bed of een nieuwe boxspring koopt u slechts een paar keer in uw leven. Afhankelijk van uw leeftijd moet een wit bed aan een aantal dingen voldoen: het moet lekker liggen, mooi zijn of een bepaalde hoogte hebben. Het kiezen van wit bed is niet makkelijk. Een wit bed of een witte boxspring is wel makkelijk aan te passen aan de stijl van uw slaapkamer. Er zijn boxsprings te koop van onder meer Auping, Schramm en Pullman.

Wit dekbedovertrek

Wit dekbedovertrekMet een wit dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de witte slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een witte slaapkamer net dat beetje meer. Witte dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of zijde. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Witte slaapkamermeubels

Witte slaapkamermeubelsIn een witte slaapkamer mogen witte slaapkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In een witte slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, witte slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een kast te verven in een wit tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wilt, kiest voor een witte design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Witte muur

Witte muurHet inrichten van een witte slaapkamer is niet veel werk. In een middag schildert u een muur van de slaapkamer wit. Een witte muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur wit voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren wit gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.

Wit behang

Wit behangU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met mooi, wit behang. Hiermee maakt u van een muur een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is tegenwoordig veel mooi behang te koop. Wie wit behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een witte kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang creëert u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Witte vloerbedekking

Witte vloerbedekkingDe vloer van de slaapkamer kunt u bedekken met een witte vloerbedekking, laminaat of een lekker zacht vloerkleed. Wie in de ochtend geen zin heeft om meteen koude voeten te krijgen, kiest voor witte vloerbedekking. Mensen die slecht tegen stof kunnen, zijn beter af met een laminaatvloer. Daar bovenop kunt u een wit vloerkleed leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Witte raamdecoratie

Wit gordijnenIn de slaapkamer kunt u veel soorten witte raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan witte raamdecoratie erg groot. De meeste witte raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.