witte header

Menu:

Bedden

Wit bed

Witte bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Wit behang

Een witte muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Witte kast

Met witte meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Witte vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een witte vloer.

Dekbedovertrek

Wit dekbedovertrek

Met een wit dekbed overtrek is uw bed zo helemaal wit.

Witte raamdecoratie

Wit gordijnIn de slaapkamer kunt u veel soorten witte raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan witte raamdecoratie erg groot. De meeste witte raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

Wit rolgordijnRolgordijnen kunnen gebruikt worden in iedere ruimte van het huis, dus ook in de witte slaapkamer. De laatste jaren is het aanbod witte rolgordijnen enorm gegroeid. U kunt kiezen uit vele kleuren wit, dessins en stoffen. Of u nu een brocante slaapkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een wit rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het ook mogelijk om een wit rolgordijn op maat te bestellen.

Vouwgordijnen

Witte vouwgordijnenWilt u witte raamdecoratie die de slaapkamer verduistert of meer privacy biedt, maar wťl licht doorlaat? Dan zijn witte vouwgordijnen heel geschikt. Deze stijlvolle raambekleding werkt net als een wit rolgordijn met een ketting. U kunt witte vouwgordijnen op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt en die geven het raam een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn altijd op maat gemaakt, zodat ze goed aansluiten bij uw slaapkamerraam.

Paneelgordijnen

Witte paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Witte paneelgordijnen zijn verticale banen stof die langs elkaar worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de slaapkamer te verduisteren of de alleen de lichtinval te verminderen. Witte paneelgordijnen zijn erg stijlvol en vooral geschikt voor als u grote ramen in de slaapkamer heeft. U kunt witte paneelgordijnen goed combineren met witte rolgordijnen.

Plissť gordijnen

Witte Plissť gordijnenOok plissť gordijnen zijn een nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissť bestaat uit fijne stoffen in moderne witte tinten en dessins. Witte plissť gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook verduisterend laten maken. Het bijzondere van wit plissť is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee zorgt u voor een leuk effect in de slaapkamer. Met witte plissť gordijnen oogt uw slaapkamer zeer sfeervol, ongeacht de stijl.

Luxaflex en jaloeziŽn

Witte luxaflexWitte luxaflex (jaloezieŽn) bieden veel mogelijkheden voor raamdecoratie in de slaapkamer. Luxaflex bestaat al lang niet meer uit dunne latjes. Het aanbod van witte luxaflex is nu zeer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met verschillende breedtes, in vele trendy kleuren. U kunt witte luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo ziet uw witte raamdecoratie er luxe uit en biedt deze ook nog eens veel privacy. Witte luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Witte gordijnen

Witte gordijnenHet aanbod aan witte raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven witte stoffen gordijnen in de slaapkamer. Ook op dit gebied hebben de innovaties niet stilgestaan. Het aanbod van witte stoffen gordijnen is zeer groot, zowel op internet als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in iedere stijl. Witte stoffen gordijnen voor de slaapkamer worden vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw raamkozijnen. De relatief lage kosten van witte, stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgen ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.