witte header

Menu:

Bedden

Wit bed

Witte bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Wit behang

Een witte muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Witte kast

Met witte meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Witte vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een witte vloer.

Raamdecoratie

Witte vouwgordijnen

Witte gordijnen zijn bepalende accenten in een witte kamer.

Wit dekbedovertrek

Wit dekbedovertrekMet een wit dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de witte slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een witte slaapkamer net dat beetje meer. Witte dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of satijn. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Materiaal dekbedovertrek

wit dekbedovertrekEen wit dekbedovertrek is in verschillende materialen te koop: katoensatijn, katoen perkal en katoen percaline. Door de weef manier ontstaan verschillen in glans, gewicht en levensduur. Welk materiaal u kiest, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de isolatie die het dekbedovertrek moet bieden (heeft u het snel koud of warm) en uw persoonlijke smaak. Een wit dekbedovertrek van perkal katoen is meestal iets duurder dan katoensatijn of katoen percaline.

Merken witte dekbedden

wit dekbedovertrekEen bekend merk dat witte dekbedovertrekken verkoopt is Cinderella. Dit merk verkoopt leuke, witte dekbedhoezen in veel kleuren en dessins. Een ander merk is Essenza, dat bekend staat om haar trendy dekbedovertrekken. Ook Essenza verkoopt witte dekbedovertrekken in veel dessins. Beddinghouse verkoopt niet alleen dekbedovertrekken, maar totaalconcepten voor wit beddengoed. Online zijn dekbedovertrekken van deze merken goed verkrijgbaar.

Wit dekbed kopen

Wit dekbedovertrekEen wit dekbedovertrek van merken als Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza koopt u het beste online. Daar vind koopt u witte dekbedhoezen in alle maten: 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux XL (extra brede dekbedovertrekken). Zoekt u een goedkoop, wit dekbedovertrek, vergelijk dan goed alle prijzen. Ook bent u goedkoper uit als u een wit dekbedovertrek in de uitverkoop koopt of een wit dekbedovertrek van vorig seizoen.

Nieuw dekbed wassen

Witte dekbedovertrekUiteraard wilt u meteen genieten van uw nieuwe, witte dekbedovertrek. Toch is het beter om deze eerst een keer te wassen voor gebruik. In nieuwe dekbedovertrekken zit namelijk een soort stijfsel dat chemisch ruikt en de stof van het dekbed hard doet aanvoelen. Een wit dekbedovertrek kunt u het beste wassen met gelijke kleuren. Kijk ook altijd even op het wasetiket om te kijken of de dekbedhoes in de droger mag.