witte header

Menu:

Muur

Wit behang

Een witte muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Witte kast

Met witte meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Witte vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een witte vloer.

Dekbedovertrek

Wit dekbedovertrek

Met een wit dekbed overtrek is uw bed zo helemaal wit.

Raamdecoratie

Witte vouwgordijnen

Witte gordijnen zijn bepalende accenten in een witte kamer.

Wit bed

witte slaapkamerEen nieuw bed koopt u maar een of twee keer in uw leven. Een goed bed moet lekker liggen en een bepaalde hoogte hebben. En het bed moet natuurlijk ook passen bij het interieur van uw slaapkamer. In een witte slaapkamer mag een wit bed niet ontbreken. Sterker nog: met een wit bed zet u de toon voor de rest van de slaapkamer. Tegenwoordig heeft u de keus uit verschillende soorten bedden: van een wit ledikant tot een witte boxspring.

Wit ledikant

wit bedEen ledikant bestaat uit een frame, zonder matras en zonder beddengoed. Een wit ledikant wordt tegenwoordig vaak gemaakt van metaal, maar er zijn ook nog houten ledikanten te koop. In een wit ledikant kunt u diverse bodems plaatsen: een lattenbodem, een spiraalvering of een gaatjesbodem. Hierop plaatst u een matras, in een dikte en breedte naar keuze. Ook het aanbod matrassen is groot.

Ledikant kopen

wit bedSommige ledikanten bestaan uit losse onderdelen, bijvoorbeeld een of twee bodems waar het matras op komt te liggen, plus een ombouw. Deze ombouw kan diverse kleuren hebben, zoals wit. Bij deze ledikanten kunt u kiezen tussen een vaste bedbodem of een elektrisch verstelbare bedbodem. Daarmee kunt u comfortabel lezen of tv kijken in bed. Bij een elektrisch verstelbare bodem is wel een matras nodig dat kan buigen.

Witte boxspring

Wit bedTegenwoordig is zeven van de tien verkochte bedden een boxspring. Bekende merken die boxsprings verkopen, zijn Auping, Schramm, Pullman en Swiss Sense. Een boxspring is meer dan alleen een bedbodem. Een boxspring bestaat uit een onderstel op pootjes, een matras en eventueel een top matras. U kunt een boxspring uitbreiden met een wit hoofdbord en een wit voetbord. Ook de pootjes en bekleding zijn in vele variaties en prijsklassen te koop.

Wit dekbedovertrek

Witte dekbedovertrekEen bed kan niet zonder een wit dekbedovertrek. Een dekbedovertrek kan verschillende afmetingen hebben: eenpersoons, tweepersoons of lits jumeaux. Een wit dekbedovertrek is gemaakt van katoen, flanel of satijn. Winkels als Hema en Zeeman en warenhuizen zoals de Bijenkorf en Vroom & Dreesmann verkopen witte dekbedovertrekken. Ook in online winkels heeft u de keuze uit veel witte dekbedovertrekken.