witte header

Menu:

Jaloezieën

Wit jaloezieën

Met witte jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Wit paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Plissé gordijnen

Wit plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Vouwgordijnen

Wit vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Wit rolgordijn

witte rolgordijnenRolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus zowel in de witte slaapkamer, de witte badkamer als de witte woonkamer. De laatste jaren is het aanbod van rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke of een modern interieur heeft, voor iedere woonstijl is een wit rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een wit rolgordijn op maat te laten maken.

Verduisterend rolgordijn

wit rolgordijnWitte rolgordijnen bestaan helemaal uit polyester. Dit heeft als voordeel dat rolgordijnen goed tegen vocht kunnen en niet rimpelen. Dat is vooral handig in de badkamer. Rolgordijnen laten in meer of mindere mate licht door. Wilt u witte rolgordijnen in de slaapkamer? Dan is een verduisterend rolgordijn ideaal. Aan de stof wordt een (witte) rubbercoating toegevoegd, die zorgt voor complete duisternis. Verduisterende rolgordijnen zijn op veel plekken te koop.

Rolgordijn op maat

wit rolgordijnEen rolgordijn op maat is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Voor een kleine meerprijs bieden bouwmarkten, woonwinkels en speciaalzaken voor raamdecoratie allemaal rolgordijnen op maat aan. Met behulp van rekentools op internet kunt u bepalen welke afmetingen uw witte raamdecoratie moet krijgen. Vervolgens gaat u met de maten naar de winkel en kiest uw witte rolgordijn op maat.

Rolgordijn voor dakraam

Wit rolgordijnOok voor slaapkamers met dakramen zijn witte rolgordijnen verkrijgbaar. Handig om de slaapkamer te kunnen verduisteren. De maat van het rolgordijn hangt af van het merk dakraam dat u heeft: Velux, Fakro, Roto, Dakstra of Rooflite. Een wit rolgordijn voor een dakraam heeft meestal een standaard maat. Als dit niet past op uw dakraam, dan is het ook mogelijk om rolgordijnen voor dakramen op maat te laten maken.

Goedkope rolgordijnen

Witte rolgordijnenDe prijs van een witte rolgordijn hangt af van een aantal zaken. Bijvoorbeeld het materiaal waarvan het rolgordijn gemaakt is: semi-transparant of verduisterend. Ook de afwerking speelt een rol in de prijs van een rolgordijn. De cassette waarin het gordijn zich bevindt, kan bijvoorbeeld simpel of luxe zijn. De rand van het witte rolgordijn kan recht afgesneden worden, maar ook voorzien zijn van een bijzondere schulprand. Om een goedkoop, wit rolgordijn te kopen is het belangrijk om overal prijzen te vergelijken.

Andere raamdecoratie

Wit gordijnTwijfelt u over de soort witte raamdecoratie die u wilt voor de woonkamer of slaapkamer? Naast witte rolgordijnen is er tegenwoordig nog veel meer keuze in witte raamdecoratie. Doe inspiratie op met onze andere pagina's over witte raamdecoratie: witte jaloezieën, witte vouwgordijnen, witte plissé gordijnen en witte paneelgordijnen. Zo vindt u altijd een gordijn of zonwering die past bij uw smaak en uw portemonnee.