witte header

Menu:

Jaloezieën

Wit jaloezieën

Met witte jaloezieën kunt u alle kanten op.

Plissé gordijnen

Wit plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Rolgordijnen

Wit rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer.

Vouwgordijnen

Wit vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Wit paneelgordijn

witte paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Witte paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die langs elkaar kunnen worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de woonkamer te verduisteren of de lichtinval te verminderen. Witte paneelgordijnen zijn erg stijlvol en zijn erg geschikt voor grote raamoppervlaktes. U kunt paneelgordijnen goed combineren met rolgordijnen.

Paneelgordijn kopen

witte paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn stijlvol en innovatief. Ze zijn ideaal voor grotere ramen en tuindeuren. Een wit paneelgordijn is een modern alternatief voor witte, traditionele gordijnen. U kunt paneelgordijnen ook gebruiken als scheidingswand of 'room divider', bijvoorbeeld in grote ruimtes. U kunt paneelgordijnen laten maken van zachte of harde stoffen. Beide stoffen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en afwerkingen. Zo is er altijd een wit paneelgordijn dat bij uw interieur past.

Paneelgordijnen op maat

witte paneelgordijnenWanneer u paneelgordijnen wilt aanschaffen, is het goed om alle opties voor deze vorm van witte raamdecoratie na te gaan. Wanneer u weet welke stof, kleur en afwerking u wilt, kunt u de paneelgordijnen op maat laten maken. Dit kan via een online winkels op het gebied van raamdecoratie, maar is ook mogelijk bij Ikea en Praxis. Paneelgordijnen van Praxis of Ikea zijn van goede kwaliteit en worden verkocht voor een aantrekkelijke prijs.

Design paneelgordijn

Witte paneelgordijnenEen paneelgordijn wordt opgehangen aan een rail. Ook deze kunt u personaliseren. Zo kunt u meestal kiezen uit een standaard rail of een designrail. Het paneelgordijn kan ook nog voorzien worden van een decoratieve plaat. Dit is een baan stof of hout in het midden van het gordijn. Tot slot kant de onderkant van het paneelgordijn voorzien worden van een decoratieve schulp. Deze is meestal gemaakt van hout. Zo creëert u een verrassend effect bij uw paneelgordijnen.

Andere raamdecoratie

Witte gordijnenTwijfelt u nog over de soort witte raamdecoratie die u wilt? Naast witte paneelgordijnen is er nog veel meer keuze in witte raamdecoratie. Bekijk hiervoor onze andere pagina's over witte raamdecoratie: witte rolgordijnen, witte jaloezieën, witte vouwgordijnen en witte plissé gordijnen. Het grote aanbod aan raamdecoratie zorgt ervoor dat u altijd witte raamdecoratie vindt die bij uw smaak en budget past.