witte header

Menu:

Paneelgordijnen

Wit paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Plissé gordijnen

Wit plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Rolgordijnen

Wit rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer.

Vouwgordijnen

Wit vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Witte jaloezieën

witte jaloezieënMet witte jaloezieën (oftewel luxaflex) kunt u alle kanten op. Luxaflex bestaat allang niet meer uit dunne metalen witte latjes. Het aanbod witte jaloezieën is tegenwoordig erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld eens aan verschillende breedtes van de lamellen, in vele schitterende kleuren. U kunt witte jaloezieën op maat laten afwerken met ladderband. Zo zorgt u voor luxe raamdecoratie, perfect voor uw privacy. jaloezieën zijn een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Jaloezieën op maat

witte JaloezieënMet witte jaloezieën op maat koopt u raamdecoratie die precies op uw raam past. Het voordeel van witte jaloezieën op maat: uw ramen zien er altijd netjes en verzorgd uit. Deze soort raamdecoratie gaat jaren mee. De meeste winkels op het gebied van raamdecoratie verkopen jaloezien op maat. Met de handige meet hulp rekent u makkelijk uit wat de afmetingen van de witte jaloezieën moeten zijn.

Houten jaloezieën

witte jaloezieënMet houten jaloezieën haalt u echte stijl in huis. Houten jaloezien zijn een natuurlijk product , gemaakt van linde hout of abachi hout. Deze houten raamdecoratie geeft uw huis een frisse uitstraling in de zomer en zorgt voor een sfeervolle decoratie in de winter. De houten jaloezieën van nu passen in elk interieur en zijn onderhoudsarm. Houten jaloezieën zijn een echte blikvanger voor uw woning, zonder hun functionaliteit te verliezen.

Shutters kopen

Witte jaloezieënWanneer u op zoek bent naar nieuwe raambekleding, dan zijn shutters het overwegen waard. Dit is het moderne alternatief voor gordijnen of luxaflex. Shutters geven uw interieur een luxe en stijlvolle uitstraling. Bovendien kunt u er de zonwering in uw huis prima mee regelen. Shutters zijn te koop in vele soorten, maten en kleuren. Deze vorm van raamdecoratie is gemaakt van hout, kunststof of aluminium.

Jaloezieën kopen

Witte jaloezieënOp internet zijn vele websites te vinden die mooie, witte jaloezieën en shutters verkopen. Het aanbod aan jaloezieën is groot. Wanneer u verschillende webwinkels vergelijkt, vindt u de goedkoopste witte jaloezieën. U kiest het materiaal, de kleur en de afwerking van de jaloezien naar uw smaak. Er zijn altijd witte jaloezien die bij uw inrichting passen. Met de handige meet hulp ziet u vervolgens in een oogopslag wat de raamdecoratie gaat kosten.

Andere raamdecoratie

Wit gordijnTwijfelt u nog over de soort witte raamdecoratie die u wilt? Naast jaloezieën zijn er nog veel meer mogelijkheden in raamdecoratie. Wij hebben de beste tips en voorbeelden van witte raamdecoratie voor u verzameld. Bekijk bijvoorbeeld eens een van onze andere pagina's over witte raamdecoratie: witte rolgordijnen, witte vouwgordijnen, witte plissé gordijnen en witte paneelgordijnen.