witte header

Menu:

Eettafel

Wit eettafel

Mooie witte eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Witte kastjes

Witte keukenkastjes maken de keuken echt wit.

Muren

Witte muren

Een witte muur is een mooi accent in een witte keuken.

Tegels

Witte tegels

Witte tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Witte servieskast

Een witte servieskast staat mooi op een lichte muur.

Wit servies

wit serviesWit servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met wit glazuur, maar ook wit servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten wit servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een wit servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Porseleinen servies

wit serviesWit porselein servies is zowel nieuw als tweedehands te koop. Oude brocante serviezen met een geschiedenis worden veel online aangeboden. Maar een klassiek wit servies met een verhaal is ook te vinden bij de lokale antiekzaak. Houdt u meer van strak? Dan is een wit servies van bijvoorbeeld Arzberg porselein misschien iets voor u. Vooral het populaire servies Arzberg Tric, te koop in vrijwel in iedere kleur, kunt u overal kopen.

Aardewerk servies

wit serviesOok voor wit aardewerk servies geldt dat er veel verschillende designs zijn. Aardewerk servies is vaak eigentijdser, omdat het minder lang meegaat dan porselein servies. Producenten, zoals Arabia en Iittala, hebben de mooiste moderne witte serviezen. Er zijn ook klassieke aardewerken serviezen te koop, maar dan moet u zowel online als in de winkelstraten gaan zoeken naar een dergelijk wit servies.

Wit servies kopen

wit serviesOmdat wit een geliefde kleur is voor serviezen, gaan de ontwerpen lang mee. Handig, want zo kunt u een kapot bord of koffiekopje snel vervangen. Veel oude, witte serviezen kunnen ook nu zo op tafel. Er wordt dan ook veel tweedehands wit servies aangeboden. Wilt u een modern wit servies kopen, dan is het handig om de traditionele uitverkoopmomenten (na de kerst) in de gaten te houden. Dit geldt zowel voor de traditionele servieswinkels als de servieswinkel op internet.

Witte servieskast

witte servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een witte servieskast kunt u al uw servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een witte servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.