witte header

Menu:

Eettafel

Wit eettafel

Mooie witte eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Witte kastjes

Witte keukenkastjes maken de keuken echt wit.

Tegels

Witte tegels

Witte tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Witte servieskast

Een witte servieskast staat mooi op een lichte muur.

Wit servies

Wit servies

Wit servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Witte muur

witte keuken muurEen witte muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur wit. Het is niet verstandig om de gehele keuken wit te verven. Dat is of snel te veel van het goede of uw keuken wordt er erg eentonig van. Combineer een witte keukenmuur daarom met leuke witte meubels, zoals een servieskast met wit servies, en mooie accessoires.

Kleurinspiratie opdoen

witte muurInspiratie voor een witte muur in uw keuken nodig? Veel bouwmarkten hebben gratis kleurwaaiers die u thuis kunt bekijken bij de muur. Op woonwebsites en interieurtijdschrijften zijn veel voorbeelden en foto's te vinden van witte muren, ook voor de keuken. Heeft u uw kleur gevonden? Laat deze dan simpel mengen in de doe-het-zelfzaak en ga aan de slag. In een middag kunt u uw keuken al transformeren tot een stijlvol wit geheel.

Muur verven

witte muurVoordat u begint met verven, moet u de muur eerst ontvetten. Met name in de keuken, kan er soms veel vet op de muur zitten. Voor het ontvetten gebruikt u bijvoorbeeld het schoonmaakmiddel St. Marc. Dit is milieuvriendelijk en ruikt niet. Nadat de muur droog is, kunt u beginnen met schilderen. Gebruikt hiervoor verfrollers en rol die goed uit in de verfbakken. Zo voorkomt u dat er teveel verf op de muur van de keuken komt. Verf de gehele muur in een keer en laat het geheel opdrogen.

Witte schoolbordverf

witte keukenkastjesHet is ook leuk om de muur van de keuken te verven met witte schoolbordverf. Dat kan alleen als de muur glad is. Is de muur van uw keuken gestuct? Dan kunt u beter een groot stuk triplex wit verven en dat ophangen. Ook leuk is een combinatie van witte schoolbordverf en magneetverf. Zo kunt u niet alleen op de muur schrijven, maar er ook foto's ophangen. Breng eerst een aantal lagen magneetverf aan en vervolgens de schoolbordverf.

Meubels en accessoires

witte muurEen keuken met een witte muur kunt u makkelijk transformeren tot een stijlvolle witte keuken. Zet er bijvoorbeeld een witte eettafel in. Heeft u mooi servies? Dan is het een goed idee om dit te laten zien in een mooie, witte servieskast. Op de vloer van de keuken en achter het fornuis kunt u witte tegels laten zetten. De keuze hierin is tegenwoordig enorm, zodat er voor iedere smaak en ieder budget wel iets moois te vinden is.