witte header

Menu:

Eettafel

Wit eettafel

Mooie witte eettafels passen overal.

Muren

Witte muren

Een witte muur is een mooi accent in een witte keuken.

Tegels

Witte tegels

Witte tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Witte servieskast

Een witte servieskast staat mooi op een lichte muur.

Wit servies

Wit servies

Wit servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Witte keukenkastjes

witte keukenkastjesWitte keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een witte keuken. Ze geven de keuken haar typische witte uitstraling. Het belangrijk dat u witte keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van witte keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Witte kastjes kopen

witte keukenkastjesWie op zoek is naar witte keukenkastjes voor de keuken, kan het beste op internet beginnen met zoeken. Het online assortiment van witte keukenkastjes is veel groter dan bij de doorsnee keukenzaak . Ook handig: u kunt meteen de prijzen vergelijken, berekenen wat nieuwe keukenkastjes u gaan kosten en zo vele euro's besparen. Tip: combineer witte keukenkastjes niet met te veel andere kleuren, maar houdt de rest van de keuken neutraal.

Keukenkastjes vervangen

witte keukenkastjesHeeft u genoeg van uw oude keukenkastjes en bent u toe aan iets nieuws? Denk dan eens aan witte keukenkastjes voor uw keuken. Een echte blikvanger, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Als u witte keukenkastjes wilt, is het niet meteen nodig om een geheel nieuwe keuken te kopen. U kunt de keukenkastjes bijvoorbeeld beplakken met witte folie. Of u schuurt de keukenkastjes en voorziet ze van een laagje mooie, witte verf.

Keukendeurtjes wit verven

witte keukenkastjesEr bestaat speciale verf voor het overschilderen van keukenkastjes. Daarmee is het niet nodig om de keukendeurtjes eerst in de grondverf te zetten. Deze verf voor keukenkastjes is slechts in een paar kleuren leverbaar. Onder andere de Karwei verkoopt deze verf voor keukendeurtjes. Het is ook mogelijk om keukenkastjes wit te laten spuiten. Dan kunt u zelf kiezen welke kleur de keukenkastjes worden.

Keukenkastjes beplakken

witte keukenkastjesMet witte plakfolie geeft u de keukenkastjes in een handomdraai een ander uiterlijk. Het beplakken van keukenkastjes met witte folie is een redelijk eenvoudige klus. U kunt deze klus het beste met twee mensen uitvoeren. Bij het opplakken van de folie is een ramenwisser handig. Zo voorkomt u dat er lelijke bubbels onder het folie komen. Witte plakfolie is te koop bij de bouwmarkt.

Handgrepen keukenkastjes

witte keukenkastjesVoor iedereen die witte keukenkastjes te veel van het goede vindt, zijn er altijd nog witte handgrepen. Deze monteert u eenvoudig aan het keukendeurtje. Er zijn handgrepen te koop van onder meer hout, roestvrij staal en plastic. Het aanbod van witte handgrepen is groot in alle materialen is groot. Ze zijn te koop in de doe-het-zelf-winkel. Vindt u daar niet wat u zoekt, probeer het dan eens bij een van de online keukenwinkels.