witte header

Menu:

Eettafel

Wit eettafel

Mooie witte eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Witte kastjes

Witte keukenkastjes maken de keuken echt wit.

Muren

Witte muren

Een witte muur is een mooi accent in een witte keuken.

Tegels

Witte tegels

Witte tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Witte servieskast

Een witte servieskast staat mooi op een lichte muur.

Wit servies

Wit servies

Wit servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Witte keuken

Bent u opzoek naar leuke accessoires voor in uw blauwe keuken dan moet u zeker kijken bij Keukenmarkt specialist in keukenaccessoires.

Witte eettafel

witte eettafelDe eettafel is de centrale plek in de witte keuken. Een witte eettafel is een mooie blikvanger en gaat vaak jaren mee. Een witte eettafel kan gecombineerd worden met witte eettafelstoelen of met gewone stoelen. De keuze aan witte eettafel is redelijk groot, zowel in maten als in materialen. En voor wie geen geschikte witte eettafel vindt in zijn smaak, kan altijd nog kiezen om, een tafel op maat te laten maken.

Witte keukenkastjes

witte keukenWitte keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een witte keuken. Ze geven de keuken haar typische witte uitstraling. Het belangrijk dat u witte keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van witte keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Witte muren

witte muurEen witte muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur wit. U kunt de muur schilderen met gewone verf of met schoolbordverf. Als u ook foto's op wilt hangen, verft u de muur met een combinatie van schoolbordverf en magneetverf. Inspiratie is te vinden op woonwebsites en in tijdschriften, zoals VT Wonen.

Wit servies

wit serviesWit servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met wit glazuur, maar ook wit servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten wit servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een wit servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Witte servieskast

witte servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een witte servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een witte servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Witte tegels

witte tegelsEen keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn witte vloer- en wandtegels te koop in allerlei witte variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met witte tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor witte mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale witte tegels nemen. Witte vloertegels en witte wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.