witte header

Menu:

Meubels

Witte badmeubels

De mooiste meubels voor een witte badkamer.

Sanitair

Witte wastafels

Wit sanitair voor een witte badkamer.

Accessoires

Wit douchegordijn

Met witte accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Witte handdoeken

Witte handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Witte badkamer tegels

witte badkamer tegelIn een witte badkamer zijn de tegels sfeerbepalend. Een badkamer met tegels is ook makkelijk schoon te houden. Er zijn badkamertegels te koop in allerlei kleuren wit. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met witte tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een witte mozaïek tegels of grote, horizontale witte tegels. Witte vloertegels en witte wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.

Witte tegels

witte badkamer tegelsWilt u een strakke, witte badkamer? Dan komen moderne, witte tegels goed tot hun recht. Deze tegels zijn vaak groot en langgerekt. Met witte, moderne tegels lijkt uw badkamer ook nog eens groter. Kiest u voor een speelse uitstraling? Kies dan voor een mooi mozaïek of leg de tegels in een halfsteens verband. Hierbij verspringen de tegels telkens een halve steen ten opzichte van elkaar. Dit klinkt moeilijk, maar op internet zijn diverse handleidingen te vinden.

Witte vloertegels

witte vloertegelsMet vloertegels ziet uw witte badkamer er jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te houden en verkrijgbaar in allerlei stijlen: van modern tot oud en rustiek. Witte vloertegels kunt u ook gebruiken op de van de witte badkamer. Hiermee geeft u de wand achter het toilet of de wastafel een stoer accent. Kijk voor inspiratie in een sanitairzaak bij u in de buurt of op interieur websites op internet.

Witte wandtegels

witte wandtegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een witte badkamer zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat schimmel en vocht geen kans krijgen. Wie een originele, witte badkamer wil, koopt witte design wandtegels. Deze tegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of Italië. Witte design wandtegels geven iedere witte badkamer een bijzondere uitstraling.

Witte mozaïek tegels

witte mozaïek tegelsBadkamermozaïek is de nieuwste aanwinst op het gebied van badkamers. U kunt witte badkamermozaïek gebruiken op verschillende plekken in de badkamer. Denk hierbij aan de badombouw, achter het toilet of de wastafel en in de douchecabine. Met een badkamermozaïek in wit geeft u de badkamer een mooi accent. De rest van de witte badkamer betegelt u met grotere tegels. Hierdoor creëert u balans in de witte badkamer.