witte header

Menu:

Meubels

Witte badmeubels

De mooiste meubels voor een witte badkamer.

Tegels

Witte bakamer tegels

Met witte tegels werkt u uw witte badkamer af.

Accessoires

Wit douchegordijn

Met witte accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Witte handdoeken

Witte handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Wit sanitair

witte badkamerEen witte badkamer wordt helemaal af door wit sanitair. Kies voor een wit bad, een wit toilet of een witte wastafel. Er is wit sanitair verkrijgbaar in veel soorten en stijlen. Het aanbod is groter dan u denkt! Zo vindt u altijd een wit bad, een wit wc of een witte wastafel in uw smaak. U maakt de witte badkamer helemaal af met witte accessoires, zoals witte handdoeken of witte bloemen.

Wit bad

wit badEen witte badkuip is te koop veel soorten en maten. U kunt kiezen uit de volgende baden: normaal ligbad, kort ligbad, getrapt bad, combibad en tweepersoons bad. Sommige modellen zijn geschikt voor inbouw, andere voor onderbouw. Een bad op pootjes is een droom van veel mensen, maar is niet goedkoop. Laat u adviseren door een badkamerspecialist bij u in de buurt voor een wit bad dat bij u past.

Wit toilet

witte toiletEen wit toilet vindt u bij diverse bouwmarkten en badkamerspecialisten. Grofweg kunt u kiezen uit twee soorten toiletten: een hangend (zwevend) toilet of een staand toilet. Welke u kiest, heeft te maken met uw smaak en de mogelijkheden in uw badkamer. Bij het inbouwen van het witte toilet kunt u kiezen voor witte wandtegels. Met een bijpassende witte toiletbril en witte badkamermat is uw badkamer helemaal compleet!

Witte wastafels

witte wastafelsEen wastafel is een onmisbaar attribuut in uw witte badkamer. De wastafel wordt iedere dag gebruikt voor tanden poetsen, handen wassen en opmaken. Er is veel keuze in witte wastafels. Niet alleen zijn er veel witte modellen te koop, maar ook heeft u de keuze uit veel materialen voor een witte wastafel. Laat u daarom goed voorlichten in de doe-het-zelfwinkel of bij de sanitairspecialist.

Wit sanitair

witte tegelsKunt u geen wit sanitair naar uw smaak vinden? Of vind u nieuw, wit sanitair te duur? Kies dan voor een inbouw bad of inbouw toilet, in een neutrale kleur. Daarbij kunt u dan witte wandtegels of witte vloertegels plaatsen, want het aanbod hiervan is erg groot. Als u dit aanvult met een witte badmat, een wit douchegordijn en een witte wc-rolhouder, creëert u toch een interessant, wit kleurenpalet.