witte header

Menu:

Meubels

Witte badmeubels

De mooiste meubels voor een witte badkamer.

Sanitair

Witte wastafels

Wit sanitair voor een witte badkamer.

Tegels

Witte bakamer tegels

Met witte tegels werkt u uw witte badkamer af.

Accessoires

Wit douchegordijn

Met witte accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Witte handdoeken

witte badkamerDagelijks komt u vaak in de badkamer. Bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen, een lekkere douche of warm bad te nemen, naar het toilet te gaan of uw gezicht te wassen. Lekker zachte handdoeken zijn onmisbaar voor net dat beetje extra gevoel van luxe. Bovendien tovert u met witte handdoeken en een witte badmat de badkamer in een handomdraai om een mooie witte badkamer. Bij het kopen van wit badlinnen is kwaliteit erg belangrijk.

Handdoeken kopen

witte handdoekenWitte handdoeken zijn vrijwel overal te koop. De prijs van de handdoek hangt voor het belangrijkste deel af van de kwaliteit van de stof waarvan de handdoek gemaakt is. Een goede witte badkamer handdoek is gemaakt van katoen. Goedkope witte handdoeken kunt u kopen bij onder andere Wibra, Zeeman en Ikea. Warenhuizen als de Bijenkorf en speciaalzaken verkopen een betere kwaliteit handdoek, maar die is wel duurder.

Witte badmat

witte badmatEen witte badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een witte badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een witte badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van witte handdoeken, washandjes en een witte badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Wit douchegordijn

witte douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een wit douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een witte badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een wit douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Badkamer inrichten

witte handdoekenEen witte badkamer inrichten kan met witte handdoeken en een witte badmat, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt een witte badkamer inrichten met behulp van witte tegels. Wit sanitair, zoals een bad of een toilet, maken de witte badkamer compleet. Vind u dat te rigoureus? Kies dan voor witte badkamermeubels of witte accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wit douchgordijn, een witte waston en een witte tandenborstelhouder.