witte header

Menu:

Sanitair

Witte wastafels

Wit sanitair voor een witte badkamer.

Tegels

Witte bakamer tegels

Met witte tegels werkt u uw witte badkamer af.

Accessoires

Wit douchegordijn

Met witte accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Witte handdoeken

Witte handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Witte badmeubels

witte badmeubelWitte badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment witte meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een witte badkamer met bijpassende meubels.

Meubels & stijlen

wit badmeubelsWitte badmeubelen zijn te koop in diverse stijlen. Denk hierbij aan modern, design, basic, sfeervol, brocante en klassiek. De badmeubelen zijn gemaakt van diverse materialen, zoals MDF, fineerhout, glas en roestvrij staal. De stevigheid van de badkamer meubelen is hiervan afhankelijk. In de bouwmarkt en online webwinkels zijn diverse stijlen badmeubels te bekijken en te bestellen. Zo vindt u altijd een wit badkamermeubel dat bij past.

Witte badkamerkast

wit badmeubelsIn een badkamerkast bergt u spullen op die u regelmatig gebruikt in de badkamer. Een badkamerkast kan open of gesloten zijn en bevindt zich meestal boven en/of onder de wastafel. Een deel van de witte badkamer kasten is voorzien van een glazen deur. Het is belangrijk dat de badkamerkast waterbestendig is. Wie een witte badkamerkast zoekt, kan deze vinden bij IKEA, een badkamerwinkel of een bouwmarkt, zoals Hornbach, Gamma of Karwei.

Hoog of laag

wit badkamermeubelsNaast een badkamerkast onder de wastafel kunt u ook kiezen voor een extra kast in de badkamer. Er zijn hoge of lage badkamerkasten te koop, in vele stijlen en afmetingen. In een witte badkamerkast kunt u drogisterij artikelen en handdoeken voor gasten opbergen. Op de kast kunt u een leuke plant neerzetten, zoals een varen. Die plant kan goed tegen vocht. Een witte badkamerkast wordt vaak geleverd met verstelbare poten. Zo past een witte badkamerkast in vrijwel iedere badkamer.

Badkamermeubels combineren

witte badkamermeubelsWilt u graag de wastafel, spiegel, douche, kranen en het meubel in de witte badkamer op elkaar afgestemd hebben? Kies dan voor een van de vele badkamerconcepten die bouwmarkten en sanitairzaken aanbieden. Deze badkamerconcepten bieden alles voor een complete inrichting en aankleding voor uw witte badkamer. Alle onderdelen zijn qua design en materiaalkeuze volledig op elkaar afgestemd.