witte header

Menu:

Meubels

Witte badmeubels

De mooiste meubels voor een witte badkamer.

Sanitair

Witte wastafels

Wit sanitair voor een witte badkamer.

Tegels

Witte bakamer tegels

Met witte tegels werkt u uw witte badkamer af.

Accessoires

Wit douchegordijn

Met witte accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Witte handdoeken

Witte handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Witte badkamer

witte badkamerOf u nu uw oude badkamer verbouwt of kiest voor een hele nieuwe badkamer; het is belangrijk dat u kleuren kiest die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Zo wordt uw badkamer een afspiegeling van wie u bent en past deze goed bij de rest van uw huis. Een badkamer inrichten kan op vele manieren en de keuze in materialen is groot. Op deze pagina leest u de beste tips, ideeën en voorbeelden voor een mooie, witte badkamer.

Witte tegels

witte badkamer tegelsU kunt een witte badkamer inrichten met behulp van witte tegels. Er zijn tegels te koop in allerlei kleuren wit. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met witte tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een witte mozaïek tegels of grote, horizontale witte tegels. Witte vloertegels en witte wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Wie iets bijzonders wil, kiest voor witte design tegels.

Wit sanitair

wit badkamer sanitairEen witte badkamer wordt helemaal afgemaakt door wit sanitair. Kies voor een wit bad op pootjes, een wit toilet of een witte wastafel. Kunt u geen mooi wit sanitair vinden? Kies dan voor een badkuip die u in kunt bouwen, een toilet met witte tegels of speel met witte verlichting. Bij het toilet en het bad kunt u een witte badmat leggen of een witte wc-rolhouder plaatsen. Zo creëert u een leuk, wit kleurenpalet.

Witte badkamermeubels

wit badkamermeubelWitte badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment witte meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een witte badkamer met bijpassende meubels.

Witte accessoires

witte accessoiresEen badkamer betegelen met witte wandtegels of witte vloertegels is een grote investering. Wilt u liever de mogelijkheid open laten om later te kiezen voor een andere kleur in uw badkamer? Maak dan slim gebruik van witte accessoires in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan witte handdoeken, een wit douchegordijn, een witte badmat, een witte waston en een witte tandenborstelhouder.