witte header

Menu:

Meubels

Witte badmeubels

De mooiste meubels voor een witte badkamer.

Sanitair

Witte wastafels

Wit sanitair voor een witte badkamer.

Tegels

Witte bakamer tegels

Met witte tegels werkt u uw witte badkamer af.

Handdoeken

Witte handdoeken

Witte handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Witte badkamer accessoires

witte badkamerEen badkamer die helemaal wit is, is voor veel mensen wellicht iets te veel van het goede. Een witte wastafel of witte tegels zijn niet makkelijk te veranderen. Gelukkig kunt u een witte badkamer ook inrichten met een paar goed gekozen witte accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zachte witte badmat, een fleurig wit douchgordijn, een witte zeepdispenser of een witte weegschaal.

Wit douchegordijn

wit douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een wit douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een witte badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een wit douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Witte badmat

witte badmatEen witte badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een witte badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een witte badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van witte handdoeken, washandjes en een witte badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Witte zeepdispenser

wit zeeppompjesEr zijn vele soorten zeepdispensers te koop. U kunt de witte zeepdispenser aan de wand bevestigen of op de wastafel plaatsen. De meeste witte dispensers zijn los te koop. Een zeepdispenser met een sensor is erg hygiënisch, maar niet goedkoop. Deze voorkomt dat vieze handen bacteriën achterlaten op het zeeppompje. Wie kiest voor een nieuwe badkamer, heeft de keuze uit diverse inbouw zeepdispensers. Dit is een mooie vervanger van het losse zeeppompje.

Witte weegschaal

witte weegschaalMet een witte personenweegchaal bepaalt u wat u weegt. Een witte weegschaal past goed in een witte badkamer. Er zijn digitale en analoge weegschalen te koop. Bij een analoge weegschaal leest u uw gewicht af met behulp van een wijzer. Een digitale personenweegschaal geeft het gewicht weer in cijfers, vaak afgerond in tienden. De meeste witte weegschalen zijn digitaal. U kunt een witte personenweegschaal kopen bij de Blokker en Marskramer of online bestellen.